OVER ONS

Wij bieden voor u de totaaloplossing.

Het zit in onze naam, Car Depot; wij leveren en leven met auto’s!

Autobedrijf Car Depot is sinds 2020 actief op het gebied van in- en verkoop van gebruikte auto’s en reparaties. Naast de verkoop van auto’s op fysieke locatie vindt via onze website ook de verkoop van autobanden en diverse auto-onderdelen plaats.

Het bedrijf is opgezet door Aydogan en de twee enthousiaste broers Yildirim. De heer Aydogan heeft in het verleden al ruim 25 jaar ervaring in de autobranche en met de samenwerking met de twee broers maken wij transparante prijzen, eerlijke auto’s en afspraken die nagekomen worden voor u waar.

Als dochteronderneming van Centra365 en de brede samenwerking met andere grote leveranciers beloven wij een eerlijke communicatie en een passie voor het vak. Met ruime ondernemingservaring beloven wij u een bijzonder unieke werkwijze die u goed in de smaak zult vallen.

 

Waarom kiest u voor Car Depot?

Missie
Auto’s verkopen die wij zelf ook graag zouden gaan aanschaffen is ons drijfveer. Door goede auto’s aan de consument aan te bieden willen wij uw veiligheid op weg garanderen. Ook de prijsverhouding en de staat van uw auto is voor ons zeer belangrijk.

Visie

Onze visie luidt als volgt: Slim inkopen, kosten laag houden, excellente service bieden en onze klanten opnieuw verwelkomen.

Transparante prijzen

U heeft als consument altijd recht op transparante prijzen. Dit betekent dat wij als verkoper u duidelijk en naar waarheid moeten vertellen wat de oververmijdbare kosten van verplichte garanties en leges moeten zijn. Deze staan altijd leesbaar en zichtbaar op onze advertenties vermeld.

Uw veiligheid

Wist u dat een van onze aandeelhouders bij de Ministerie van Justitie en Veiligheid werkzaam is? Dan begrijpt u ook hoeveel waarde wij aan uw veiligheid op weg tonen. Bij ons met u altijd veilig op weg. Al onze ingekochte auto's worden eerst op de brug gecontroleerd.

Communicatie

Cardepot biedt zeer ruime commucatiemiddelen. Onze telefoonnummer is tussen 08:00 en 23:00 voor u beschikbaar. Daarnaast kunt u ons ook e-mailen of met WhatsApp een bericht versturen.

Scroll naar boven